Üzemeltető: Blogger.

Exkluzív interjú VV Vikcsuval a beköltözés előtti napon!

2014. november 22., szombat

A Való Világ 7 bevállalós duci játékosával, VV Vikcsuval készített interjút az Origo a beköltözés előtti napon. Olyan infókat is megtudhattók róla, amittől eldobjátok majd az agyatokat...


A szokásos, mármár elvárt tulajdonságait ecsetelte először VV Vikcsu a VV 7 játékosa először. Például, hogy  nem bírja elviselni a nagyképű embereket, rendmániás, akár egy elhullott hajszál láttán fel tudja húzni magát, és biztosan balhézni fog, ha a többiek takarítónőnek nézik.  Még sosem élt együtt idegenekkel, általában kerülő a beképzelt emberek társaságát, és nem barátkozni akar a villában, hanem nyerni.  

"Nem voltam kollégista, úgyhogy azt is meg kell tanulnom, hogy milyen ennyi emberrel együtt élni. A kétszínű, nagyképű embereket nem bírom elviselni, mindenkinek két szeme és két veséje van, ne nézzük már le egymást. Ha valaki a hátam mögött beszél, pont jó helyen van, hogy kinyalja a seggem, nem foglalkozom vele tovább. Haragtartó vagyok, ha valaki egyszer elássa magát nálam, akkor utána hiába próbál haverkodni, nem fogunk újra jóban lenni."

"Nagyon gyorsan elpattanik az agyam, egy pillanat alatt fel lehet húzni az arcoskodással és a hazugságokkal. Ha valaki úgy viselkedik, ami nem fair, akkor elküldöm oda, ahova való. Előre tudom, hogy a takarítás miatt jó nagy veszekedések lesznek, engem már egy hajszál is zavar a földön, és nekiállok rendet tenni, ha kupi van. Amint észreveszem, hogy ezt a többiek kihasználják, és takarítónőnek néznek, nagyon ki fogok akadni. De alapjában barátkozó, kedves lány vagyok, egy igazi cukimókus. Nem bírom, ha valaki csak les, mint hal a szatyorban, jobban bírom a bulizós embereket. Szerencsére én olcsón, takarékosan be tudok rúgni, két pohár pezsgőtől már részeg vagyok" - részletezte. Igazán azokat kedveli, akiknek extrém a külsejük, neki közel húsz tetoválása van.

"Ha az alkaromon levő sok kis mintát egynek veszem, akkor tizenhat tetkóm van. Az egyik kedvencem a kiskutyám tappancsának a mintája, fél napomba telt, mire tudtam tőle mintát venni. A kézfejemen egy emléktetoválás van, az elmúlt időszakban sajnos sok hozzátartozómat elvesztettem, egy kereszttel emlékezem rájuk. Bírom a hasonló külsejűeket, aki tetovált, az rossz ember nem lehet."

Ha megnyerné a VV7 fődíját, saját állatmenhelyet szeretne nyitni.

"Otthon három kutyám és két sünim van, a családom után ők fognak a legjobban hiányozni, míg bent leszek. Szeretném megnyerni a pénzt, hogy segíthessek az otthontalan állatokon. Stratégiám csak annyi, hogy közel tartom a barátaimat és még közelebb az ellenségeimet. Nem lesz gondom az ismerkedéssel, és ha úgy alakul, a pasiknak sem mondok nemet."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése