Üzemeltető: Blogger.

VV Laci elhagyta a villát!

2014. november 20., csütörtök

VV Laci elhagyta a villát. Na nem esett ki, hanem bíróság előtt kellett felelnie egy korábbi tettéért...

VV Lacinak hétfő délelőtt a Budai Központi Kerületi Bíróságon kellett megjelennie, ahová a műsor készítői készségesen elszállították. Természetesen nem tanúként kellett standuppolnia, hanem harmadrendű vádlottként egy bűncselekmény miatt.
A villa keménycsávója annó egy széket dobott ki az ablakon, gondoljuk nem kevés tudatmodósító szer elfogyasztása után.

"Nagyon hosszas procedúra ez, az első- és a másodrendű vádlott egy teljesen más ügy kapcsán áll a bíróság előtt. Laci úgy keveredett bele az egészbe, hogy korábban az elsőrendű vádlott barátja volt, akinél az a bizonyos házibuli volt" - nyilatkozta  dr. Gerván István a Blikknek.
"Valójában egy szomszédi viszály áll az ügy hátterében. A bulin történtekkel összevonták az esetet, így kerülhetett Laci a bíróság elé" - folytatta az ügyvéd.

VV Lacit még kedves édesanyja is elkísérte a nagyszabású  tárgyalásra, de a Való Világ  szabályai szerint nem szólhattak egymáshoz. Végül nem született ítélet, így a 23 éves nőcsábásznak a jövőben újra meg kell majd jelennie. Az élet vagy sokkal inkább a VV7 stábjának különös humora miatt, miután Laci visszatért a villába, megbilincselve kellett töltenie a napot. A büntetés során VV Fannival verték egy láncra, amiért korábban nem tejesítettek egy feladatot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése